ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάνης Βαρουφάκης, ΜέΡΑ25 | DiEM25 Κίνηση για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη 2025,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Eπίθεση κατά της κυβέρνησης που δηλώνει ότι «δεν υπάρχουν “λεφτόδεντρα” για εργαζόμενους, μικρομεσαίους, ελεύθερους επαγγελματίες, δώρο Πάσχα και δημόσιο σύστημα υγείας», αλλά «βρίσκει όταν πρόκειται για την ολιγαρχία», εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25, Μιχάλης Κριθαρίδης.
Σε δήλωσή του, ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι:
«Διαβάζουμε λοιπόν στην ΠΝΠ ότι απαλλάσσονται οι καναλάρχες από την υποχρέωση καταβολής της ετήσιας δόσης τους για τις τηλεοπτικές άδειες, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ (αθροιστικά δηλαδή 21 εκατ. για όλους).
»Αν δε, προσθέσουμε σε αυτά, και τα 11 εκατ. διαφημιστικής δαπάνης για το “μένουμε σπίτι”, το “λεφτόδεντρο” γίνεται ύψους 32 εκατ. ευρώ!
»Κι όλα αυτά φυσικά με επιεικείς υπολογισμούς, μιας και έχουμε αφήσει εκτός “κλινικάρχες” και επιμορφωτές».
























































