ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έβρος, Κωνσταντίνος Φλώρος, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές του Έβρου, επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, συνοδευόμενη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνταντίνο Φλώρο.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ταξίαρχο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, για τα γεγονότα που έγιναν στα ελληνοτουρκικά σύνορα το προηγούμενο διάστημα, και την πίεση που υπήρξε με τις επιθέσεις προσφύγων.
Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε τηλεφωνικά, όσο ήταν στο φυλάκιο, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο ενημέρωσε και μετέφερε στους αξιωματικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του φυλακίου, τις ευχές του πρωθυπουργού για την ημέρα για του Πάσχα.
























































