Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κρανίδι – Βρέθηκαν 150 κρούσματα κορωνοϊού

Καραντίνα και απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κρανίδι – Βρέθηκαν 150 κρούσματα κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα 150 ανέρχονται τα κρούσματα κορωνοϊού στη δομή στο Κρανίδι, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Νίκος Χαρδαλιάς, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δήμο.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως επιβάλλεται απαγόρευση μετακινήσεων στο δήμο Κρανιδίου από τις 20.00 το βράδυ, έως τις 8 το πρωί, απαγόρευση λειτουργίας λαϊκών, ενώ στεγανοποιείται και η δομή μεταναστών.

Σε δηλώσεις του μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον κ. Χαρδαλιά, με τη συμμετοχή τοπικών παραγόντων αλλά και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, επιβεβαίωσε την πληροφορία για τα 150 κρούσματα στη δομή:

«Πρόκειται για 148 φιλοξενούμενους, μια εργαζόμενη και ένα στέλεχος της δομής φιλοξενίας.

»Όλοι τους είναι ασυμπτωματικοί», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιας.

Επιπρόσθετα, δομή μπαίνει σε στεγανοποίηση και ο δήμος σε συνεργασία με την περιφέρεια έχει αναλάβει το κομμάτι της τροφοδοσίας και του υγειονομικού εξοπλισμού.

Σε ολόκληρο το δήμο θα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20:00 το βράδυ έως τις 08:00 το πρωί και αναστέλλεται η λειτουργία λαϊκών αγορών για 14 ημέρες.

Όλοι οι ηλικιωμένοι καλούνται να μείνουν στο σπίτι τους για το διάστημα αυτό για προληπτικούς λόγους.

O κ. Χαρδαλιάς μετά το αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο που διαπιστώθηκε στην δομή μεταναστών μετέβη επί τόπου μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα αλλά και τον γ.γ. υποδοχής αιτούντων άσυλο, Εμμανουήλ Λογοθέτη.

Φτάνοντας ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού και ότι όλα θα γίνουν σύμφωνα με το πρωτόκολλο. Στην δομή φιλοξενούνται 470 άνθρωποι.

Υπενθυμίζεται ότι στη δομή βρέθηκε μία έγκυος πρόσφυγας θετική στη νόσο Covid-19, ενώ επί τόπου τη Δευτέρα του Πάσχα, έσπευσαν ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Euroleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ λόγω της κακοκαιρίας – Πότε θα γίνει ο αγώνας

Κλειστά τα σχολεία της Αττικής την Παρασκευή 05/12 λόγω της κακοκαιρίας «Byron»

Επιδείνωση του καιρού από Πέμπτη – Σε «RED CODE» εννιά Περιφέρειες

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι εύκολη υπόθεση η λήξη του πολέμου στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...