ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρδαλιάς: Είμαστε κοντά στο στόχο – Τα μέτρα δεν λήγουν στις 28 Απριλίου

Χαρδαλιάς: Είμαστε κοντά στο στόχο – Τα μέτρα δεν λήγουν στις 28 Απριλίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνολικά 177 δείγματα, δυνητικές επαφές χαμηλού ή ψηλού ρίσκου, έχουν ληφθεί από τον ΕΟΔΥ από τους φιλοξενούμενους στη δομή μεταναστών στο Κρανίδι Αργολίδος και εξετάζονται στα εργαστήρια, έκανε γνωστό ο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Από το αποτέλεσμα του ελέγχου τους θα εξαρτηθεί, όπως είπε, η λήψη περαιτέρω μέτρων στην ευρύτερη περιοχή.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Χαρδαλιάς ζήτησε από τους κατοίκους της να παραμείνουν στα σπίτια τους, ώστε να προστατευτούν οι ευπαθείς ομάδες και να διασφαλιστεί ότι αν υπάρχει διασπορά, αυτή δεν θα είναι εκτεταμένη.

«Είναι ξεκάθαρο ότι τις τελευταίες εβδομάδες πετύχαμε πολλά και είμαστε πιο κοντά στον στόχο» τόνισε ο υφυπουργός.

»Προέτρεψε, ωστόσο, εκ νέου «να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί, ειδικά τώρα που γίνεται συζήτηση περί άρσης των περιοριστικών μέτρων».

Ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι τα μέτρα δεν λήγουν στις 28 Απριλίου, αλλά θα αρθούν σταδιακά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Σουδανός παράνομος μετανάστης με ποινικό μητρώο αποπειράθηκε βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος

Έρχεται κύμα κακοκαιρίας – Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

Ελβετικό δίκτυο SRF: Ανησυχία για τους ανήλικους πρόσφυγες στην Ελλάδα

ΟΗΕ: 1,3 εκατομμύρια Σύροι επέστρεψαν στις εστίες τους το 2025

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...