ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Κατερίνα Λέχου, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Λούλης,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Κατερίνα Λέχου πρωταγωνιστεί στο δεύτερο σποτ της Πολιτικής Προστασίας, ενώ το πρώτο τηλεοπτικό σποτ με τον Χρήστο Λούλη αποσύρθηκε την Κυριακή το πρωί.
Σημειώνεται ότι το σποτ με τον Χρήστο Λούλη αποσύρθηκε γιατί προκάλεσε αντιδράσεις και σκληρή κριτική για σεξισμό.
«Επειδή η κριτική αυτή, όσο και αν μας αδικεί σε σχέση με τις προθέσεις μας, δημιουργεί μια εντύπωση που δεν θέλουμε να υπάρχει ούτε ως υπόνοια, το αποσύρουμε», ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία.
Στο άλλο σποτ η Κατερίνα Λέχου αναφέρεται για τον κίνδυνο που διατρέχουμε όταν δεν τηρούμε τις αποστάσεις που πρέπει και όταν συνωστιζόμαστε και τονίζει πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.
























































