ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ερντογανική «Yeni Safak» μεταδίδει ότι, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές της Αδριανούπολης, λέμβος των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής Αστυνομίας, που περιπολούσε στον Έβρο, δέχθηκε πυρά από καμουφλαρισμένους Έλληνες και ότι η ελληνική παρενόχληση σταμάτησε όταν οι Τούρκοι απάντησαν με προειδοποιητικά πυρά στον αέρα.
Όπως αναφέρεται σε γραπτή ανακοίνωση του κυβερνήτη της Αδριανούπολης, ομάδα 10-12 καμουφλαρισμένων Ελλήνων άνοιξε πυρ κατά λέμβου της τουρκικής Αστυνομίας και ότι το υποτιθέμενο επεισόδιο έληξε όταν οι Τούρκοι αστυνομικοί έλαβαν θέσεις και έριξαν προειδοποιητικά πυρά στον αέρα.
























































