ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΜέΡΑ 25 κατά Χρυσοχοΐδη: «Νύχτα τρομοκρατίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας» στα Εξάρχεια

ΜέΡΑ 25 κατά Χρυσοχοΐδη: «Νύχτα τρομοκρατίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας» στα Εξάρχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Μια ακόμα νύχτα τρομοκρατίας και αστυνομικής αυθαιρεσίας έζησαν χθες κάτοικοι και θαμώνες των Εξαρχείων», σύμφωνα με επικριτική για την δράση της αστυνομίας, δήλωση του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ 25 Μιχάλη Κριθαρίδη.

Ο κ. Κριθαρίδης αναφέρει ότι «οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., οπλισμένοι με την αίσθηση ασυλίας και ακαταλόγιστου που τους έχει εμφυσήσει ο πολιτικός τους προϊστάμενος, έκαναν για μια ακόμα φορά επίδειξη ωμότητας και αυταρχισμού, πνίγοντας με χημικά μια ολόκληρη γειτονιά, και επιδιδόμενοι σε κυνηγητά και συλλήψεις στα τυφλά αναποδογυρίζοντας στο διάβα τους τραπέζια με έντρομους θαμώνες».

Προσθέτει ότι τα όσα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας από βίντεο και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν το χθεσινό περιστατικό είναι πραγματικά αποκρουστικά και ντροπιαστικά.

Ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 υπογραμμίζει ότι «δεν μπορούμε να μη σκεφτούμε ότι όλα αυτά ήταν απλά μια πρόβα τζενεράλε για να εμπεδωθεί η «ανάγκη» που «δικαιολογεί» τις χουντικές διατάξεις για τις δημόσιες συναθροίσεις που ετοιμάζεται να περάσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη στα μέσα της βδομάδας.

»Τα Εξάρχεια ήταν για μια ακόμα νύχτα το «δοκιμαστήριο» για πρακτικές που πολύ σύντομα θα ξαναδούμε στην Πανεπιστημίου, στο Σύνταγμα, στην Ερμού, στο Μοναστηράκι, στην καρδιά της πόλης όπου συναθροίζονται οι πολίτες κάθε φορά που μια εθελόδουλη κυβέρνηση ετοιμάζεται να αλλάξει τις ζωές τους προς το χειρότερο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η «Κυβερνώσα Αριστερά» στο επίκεντρο εκδήλωσης στο Χαλάνδρι – Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα

Κρήτη: Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 54χρονο για τη δολοφονία του 21χρονου – Φόβοι για βεντέτα

Παλαιό Φάληρο: Σχολικό με μαθητές ανατράπηκε μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Απολογία 89χρονου «πιστολέρο»: «Ήθελα να κάνω ντόρο, αν ήθελα να σκοτώσω θα το είχα κάνει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...