Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αστυνομικοί μηνύουν βουλευτή του Βαρουφάκη

Αστυνομικοί μηνύουν βουλευτή του Βαρουφάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μήνυση κατά της βουλευτή του ΜέΡΑ25 Αγγελικής Αδαμοπούλου, καθώς και κατά παντός άλλου υπευθύνου, κατέθεσε στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως υποστηρίζει η Ένωση, η μήνυση κατατέθηκε, επειδή η βουλευτής στις 2 Ιουλίου και κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφορικά με τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις», υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ότι στην Ελληνική Αστυνομία υπάρχουν αστυνομικά όργανα, που φορούν κουκούλες και ρίχνουν βόμβες μολότοφ, προκειμένου να διαλύσουν τις διαδηλώσεις.

Όπως αναφέρεται στη μήνυση, η κυρία Αδαμοπούλου ανέφερε κατά την ομιλία της ότι μπαχαλάκηδες «συχνά είναι τα ίδια τα αστυνομικά όργανα, τα οποία ως κουκουλοφόροι θα ρίξουν μία μολότοφ, για να διαλύσουν τη διαδήλωση».

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. στην Κεντρική Μακεδονία υποστηρίζουν ότι το περιεχόμενο της δήλωσης αυτής είναι άκρως συκοφαντικό και δυσφημιστικό για τους Έλληνες αστυνομικούς.

«Η δήλωση αυτή από το βήμα της Βουλής αποτελεί μέγιστη ντροπή, ενώ προσβάλλει και συκοφαντεί τόσο το κύρος του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας ως φορέα άσκησης της εξουσίας, όσο και την τιμή και την υπόληψη του κάθε Έλληνα αστυνομικού ως άτομο και ως οντότητα.

»Η Ένωσή μας δεν θα επιτρέψει σε κανένα να μέμφεται με χυδαίο τρόπο την ηθική και τον επαγγελματισμό των Ελλήνων Αστυνομικών, παρουσιάζοντάς τους ως έκνομα όργανα, που βάλλουν τη Δημοκρατία και τους θεσμούς», αναφέρουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, υποστηρίζουν ότι τις επόμενες μέρες θα καταθέσουν και αγωγή για οικονομική αποζημίωση, η οποία, σε περίπτωση που δικαιωθούν, θα διατεθεί εξ’ ολοκλήρου υπέρ των οικογενειών των πεσόντων αστυνομικών εν ώρα καθήκοντος.

Τέλος, τονίζουν ότι τους θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι από τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση και σημειώνουν ότι αναμένουν από όλα τα κόμματα του Κοινοβουλίου, συμπεριλαμβανομένου και του ΜέΡΑ25, να καταδικάσουν απερίφραστα την εν λόγω δήλωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοζάνη: «Μαϊμού» αστυνομικός έκλεψε 225.000 ευρώ από ηλικιωμένη, με τη γνωστή μέθοδο του «τροχαίου»

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...