ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
Ο Αλέξης Τσίπρας απαντά πώς θα διασώσει την παιδεία μας και τα παιδιά μας από τον εφιάλτη της επταετίας Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανακοίνωση του, σημειώνει:
«Αφού πρώτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχεδόν απαγόρευσε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στις διαδηλώσεις υπό το φόβο αντιδράσεων στις πολιτικές της, ήρθε σήμερα και η αδιανόητη για κοινοβουλευτική δημοκρατία απόφαση με τους πρωτοφανείς περιοριστικούς όρους σε δυο νέα παιδιά που πρώτα χτυπήθηκαν και μετά συνελήφθησαν στην πλατεία Bικτωρίας.
»Και αυτό, μετά τις επίσημες καταγγελίες πως αστυνομικοί άλλαξαν τις καταθέσεις τους εναντίον των δύο συλληφθέντων, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που δείχνει ότι οι ίδιοι τους φόρτωσαν ενοχοποιητικά στοιχεία και μολότοφ.
»Ο κ. Μητσοτάκης έχει την πλήρη ευθύνη για τη νεκρανάσταση ό,τι πιο οπισθοδρομικού, μετεμφυλιακού και συντηρητικού στοιχείου στη χώρα μας.
»Θα πάρει τις απαντήσεις του με ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο υπεράσπισης δικαιωμάτων και ελευθεριών, τόσο από τη νεολαία που έχει στοχοποιήσει όσο και από την κοινωνία την οποία τρέμει ως Πρωθυπουργός της μεγαλύτερης ύφεσης μεταπολεμικά».
























































