ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου” έγραψε ο Θόδωρος Πάγκαλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τον Αλέξη Τσίπρα.
Αφορμή το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή πορεία της Ευρώπης στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το ίδρυμα «Ambrosetti-The European House».
Ο Θόδωρος Πάγκαλος προκειμένου να σχολιάσει την κίνηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης θυμήθηκε τι του είχαν σούρει όταν είχε παραβρεθεί στην συνεδρίαση της Λέσχη Bilderberg.
NETHERLAND’s, QUEEN OF. Το αλφάβητο με είχε καθίσει δίπλα στη Τζουλιάνα. Από κάπου με κοίταζε μοχθηρά ο Κίσινγκερ. Πιο πέρα ο Τούρκος.
— Theodoros Pangalos (@tpangalos) September 6, 2014
Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα. — Theodoros Pangalos (@tpangalos) September 6, 2014
Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου.
— Theodoros Pangalos (@tpangalos) September 6, 2014
























































