ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα μέτρα στήριξης των εργαζομένων και των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία πρόκειται να ανακοινώσει στη Θεσσαλονίκη 12 και 13 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα μέτρα θα περιλαμβάνουν μειώσεις φόρων και εισφορών.
Ο κοροναϊός «σκότωσε» τον τουρισμό και μπροστά στην «τρικυμία» που έρχεται ο πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει νέα μέτρα στήριξης που θα περιλαμβάνουν την τρίτη φάση της επιστρεπτέας προκαταβολής, τη μείωση και μετά την κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης, μείωση φόρων όπως ο ΕΝΦΙΑ και μείωση εισφορών.
Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Θεόδωρος Σκυλακάκης, σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ», εξηγεί ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αυτά τα μέτρα, καθώς η κυβέρνηση κράτησε δυνάμεις.
Από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης τονίζουν ότι τα όποια μέτρα ανακοινωθούν δε θα διαταράξουν την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αγορές στην ελληνική οικονομία.
























































