ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς έκανε πρόβα αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ

Σκουρλέτης: Ο Σαμαράς έκανε πρόβα αντιπολίτευσης στον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Ο κ. Σαμαράς έκανε μια πρόβα ως αντιπολίτευση για το τι θα πει στη ΔΕΘ του χρόνου” υπογράμμισε στον ΣΚΑΪ o εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ.

“Δεν υπήρξε ίχνος αυτοκριτικής, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αντιλαμβάνεται. Είναι υπερήφανος γι’ αυτές τις επιλογές που έχουν γονατίσει τη χώρα” σημείωσε ο Πάνος Σκουρλέτης για να συμπληρώσει ότι “δεν ήταν ομιλία πρωθυπουργού αυτή, δεν είχε να παρουσιάσει κάτι. Διότι το να επιτίθεσαι στην αξιωματική αντιπολίτευση δεν συνιστά κυβερνητικό έργο”.

Ο Πάνος Σκουρλέτης χαρακτήρισε φιάσκο τις συζητήσεις με την Τρόικα στο Παρίσι δηλώνοντας ότι “Ενώ όλες τις προηγούμενες μέρες είχε ανέβει πολύ ψηλά ο πήχης, μιλάγαμε για τη μάχη των Παρισίων, για την ηρωική έξοδο από το μνημόνιο, είδαμε ξαφνικά να κατεβαίνουν οι τόνοι, τον υπουργό Οικονομικών να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, να λέει ότι δεν πήγαμε για να διαπραγματευτούμε, αλλά ότι επρόκειτο για μια κλασικού τύπου αξιολόγηση που κάνουν οι τεχνοκράτες της τρόικας. Και βέβαια, αυτό που είδαμε στη Θεσσαλονίκη προφανώς δεν είχε καμία σχέση με όλο αυτό που διατυμπανιζόταν όλο το προηγούμενο διάστημα”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά – Τι έγραψε στο «Χ»

Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 – Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ

Tην εφαρμογή για όλους τους δανειολήπτες της ρύθμισης του νόμου Κατσέλη ζητά η αντιπολίτευση

Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ – Τι γίνεται με Σαμαρά

ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος ο Νίκος Παππάς από κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο Κώστας Ζαχαριάδης από εκπρόσωπος Τύπου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...