ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Μακεδονία, Βουλή των Ελλήνων, Νάσος Ηλιόπουλος, Νέα Δημοκρατία, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, τόνισε με αρκετή δόση χιούμορ σε νέα του διαδικτυακή παρέμβαση, ότι το κόμμα είναι έτοιμο να παραχωρήσει εισηγητή στη ΝΔ «έτσι ώστε να σταματήσει η απαξίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας».
«Ο ΣΥΡΙΖΑ, με αίσθημα ευθύνης, δηλώνει έτοιμος να παραχωρήσει εισηγητή στη ΝΔ, έτσι ώστε να σταματήσει η απαξίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, να δώσει ακόμα μία μάχη ο κ. Μητσοτάκης υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας και να κυρωθούν οι διμερείς συμφωνίες με τη γειτονική μας χώρα.
»Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα», ανέφερε ο Νάσος Ηλιόπουλος.
Καζάνι που βράζει θυμίζει το εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της κύρωσης των τριών μνημονίων συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία.
Σαν να μην έφτανε το αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία που αναμένεται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να βγάλει στη σέντρα τους μακεδονοκάπηλους, αλλά και η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά να ακολουθήσει την οδό της αποχής, ένας νέος πονοκέφαλος προστέθηκε στην «Πειραιώς». Δεν υπάρχει «πρόθυμος» εισηγητής.
Το θέμα το αναδεικνύουν τα φιλικά προς την κυβέρνηση «Παραπολιτικά», τα οποίο σημειώνουν ότι ο εισηγητής πρέπει να είναι πρόσωπο που στο παρελθόν δεν έχει κάνει δηλώσεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν από την αντιπολίτευση.
Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση στη Βουλή αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, όπως επίσης και η στάση των «σκληρών» (Αντ. Σαμαράς, Άδ. Γεωργιάδης, Μ. Βορίδης).
























































