ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας το Υπουργικό συμβούλιο που συνεδρίασε την Τετάρτη.
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν χρειάζεται να αγχώνεται για τον τραγέλαφο να τσακώνονται δημόσια οι υπουργοί του “επιτελικού” κράτους του για κάθε φιάσκο και τις ευθύνες για τις παλινωδίες της κυβέρνησής του», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Από τις μάσκες αλεξίπτωτα στους μαθητές, το κομφούζιο στις συγκοινωνίες εν μέσω έκρηξης κρουσμάτων, μέχρι την παντελή αδιαφορία για τις πρωτοφανείς καταστροφές στην Καρδίτσα και την ιστορική εξαπάτηση με την “ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών”», συνεχίζει.
«Κάθε αδιέξοδο και κάθε παλινωδία σε βάρος των πολιτών έχουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη», προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.
























































