ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Δωδεκάνησα, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Καστελλόριζο, Πολεμικό Ναυτικό, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Φωτογραφίες,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Ανατ. Λιβύη (Κυρηναϊκή): Σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση ο ταξίαρχος Φάουζι Μανσούρι
Συρία: Ο Μπασάρ αλ Άσαντ καταδικάστηκε σε θάνατο
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
Η στρατηγική των πανεπιστημίων του Κατάρ: Ο ιδεολογικός πόλεμος εξασθενεί την αμερικανική ισχύ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν σταματήσει δευτερόλεπτο να παρακολουθούν με προσοχή τις κινήσεις τόσο του «Oruc Reis» όσο και του τουρκικού στόλου.
Το στρατιωτικό προσωπικό έχει τεθεί για μία ακόμα φορά σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής.
Τα Πολεμικά μας Πλοία να έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή των τουρκικών προκλήσεων αναλαμβάνοντας καίριες θέσεις, πανέτοιμα να αντιδράσουν.
Την ίδια στιγμή, τα πολεμικά μας αεροσκάφη είναι σε ύψιστη ετοιμότητα στις Μοίρες τους, ενώ οι Σχηματισμοί του Στρατού Ξηράς έχουν θέσει σε πλήρη επιφυλακή τις Μονάδες τους, παραμένοντας σε άμεση ετοιμότητα αναλόγως.
Το προκλητικό σκηνικό που έστησαν οι Τούρκοι δύο φορές το τελευταίο διάστημα σε βάρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, επαναλαμβάνεται και τρίτη, αυτή τη φορά ακόμα πιο κοντά στο Καστελλόριζο, στέλνοντας τις Ένοπλες Δυνάμεις και πάλι στις επάλξεις για την αντιμετώπιση της εχθρικής απειλής.




























































