Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: «”Κέντρα” ερευνούν και ιχνηλατούν σενάρια μιας άλλης κυβέρνησης, με ή χωρίς τον κ. Μητσοτάκη»

Παππάς: «”Κέντρα” ερευνούν και ιχνηλατούν σενάρια μιας άλλης κυβέρνησης, με ή χωρίς τον κ. Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η αποτυχία της Ν.Δ. στη διαχείριση της πανδημίας και των επιπτώσεών της στην οικονομία είναι εκκωφαντική. Η προετοιμασία της ήταν μηδενική.

»Η παραδοχή του κ. Μητσοτάκη ότι εφησύχασαν συνολικά και πως στα μέσα μαζικής μεταφοράς έκαναν “ό,τι μπορούσαν” είναι ενδεικτική», ανέφερε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», τόνισε ότι «αν κάποιος δει πως εξελίχθηκε η πανδημία και τι έχει καταγραφείστο διάγραμμα αύξησης των κρουσμάτων θα διαπιστώσει ότι η ανεύθυνη διαχείριση στο άνοιγμα του τουρισμού κατέστη πυροκροτητής του δεύτερου κύματος της πανδημίας».

Επεσήμανε δε ότι η παρέμβαση Γεωργιάδη για το «όπως-όπως άνοιγμα του τουρισμού» δεν ήταν τυχαία, καθώς «είχε στόχο να δηλώσει το εμφατικό παρών της εσωκομματικής ομάδας την οποία υπηρετεί».

Όπως τόνισε, οι εξελίξεις δείχνουν ότι «πυκνώνουν τα σημάδια της αποσταθεροποίησης της μεγάλης συναίνεσης που κατάφερε να εξασφαλίσει πέρυσι ο κ. Μητσοτάκης», κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο «καταγράφουν ακόμα και δεινοί υποστηρικτές του κ. Μητσοτάκη στον Τύπο, αφού διατυπώνουν τους σκεπτικισμούς τους και την άποψη ότι η κυβέρνηση κατέβασε τα μολύβια στην αντιμετώπιση του δεύτερου κύματος πανδημίας».

Όπως εξήγησε, «κέντρα, τα οποία επιθυμούν την απρόσκοπτη εφαρμογή του σκληρού πυρήνα του οικονομικού προγράμματος που έχει δρομολογήσει ο κ. Μητσοτάκης και τα οποία θεωρούν ότι το γιατρικό για την οικονομία είναι η εφαρμογή του αποκρουστικού και απάνθρωπου σχεδίου Πισσαρίδη, ερευνούν και ιχνηλατούν σενάρια μιας άλλης κυβέρνησης, με ή χωρίς τον κ. Μητσοτάκη, κάτι που αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος, ο οποίος προσπαθεί να τα ξορκίσει με εμφανές άγχος».

Ερωτώμενος σχετικά, είπε ότι «το κόμμα μας, η αριστερή προοδευτική παράταξη οφείλει να εξοπλιστεί και να αντιπαλέψει αυτά τα σενάρια με τρόπο πειστικό.

»Και σε πολιτικό και σε προγραμματικό και σε οργανωτικό επίπεδο», ενώ «δική μας διάθεση είναι να δρομολογηθούν οι όποιες πολιτικές αλλαγές διά της λαϊκής ψήφου».

Κατέληξε, λέγοντας, ότι «πλέον, είναι ακόμα μεγαλύτερη η ανάγκη για ένα πιο συγκροτημένο και δυναμικό δεύτερο κύμα διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, για μια πιο πυκνή και συγκεκριμένη πρόταση προς τα αλλά κόμματα του προοδευτικού τόξου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...