Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα»

Βούλτεψη: Ο Τσίπρας εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ” τονίζει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στο σχόλιό της αναφορικά με την ομιλία Τσίπρα στην ΔΕΘ.

Η Σοφία Βούλτεψη τον κατηγορεί με έντονα ειρωνικό τρόπο γιατί “χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας”.

Όπως σημειώνει σήμερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης “εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων”.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση της Σοφίας Βούλτεψη:

Λεφτά υπάρχουν διακήρυξε ο κ. Τσίπρας από το βήμα της ΔΕΘ.

Εκτοξεύθηκε στον αστερισμό του «τζάμπα», μοίρασε δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα, κουπόνια σίτισης, σπίτια, μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων, εισιτήρια λεωφορείων.

Χάρισε δάνεια, εξαφάνισε τους φόρους, ίδρυσε τράπεζες, «γέννησε» εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και τελικά… επανίδρυσε και τη Δημοκρατία στη χώρα μας.

Βροχή έπεσαν σήμερα τα δισεκατομμύρια από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε 9 δις ευρώ για τον πρώτο χρόνο, την ώρα που είναι βέβαιο ότι με το απατηλό «πρόγραμμά» του θα έχουμε φύγει από το ευρώ.

Υποτιμώντας τη μνήμη και τη νοημοσύνη του λαού, ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως έχει για αρχηγό κάποιο μάγο.

Με τη διαφορά ότι είναι πια σίγουρο πως αυτός ο μάγος θα μετατρέψει τα ευρώ σε δραχμές!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...