ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γερασιμος Γιακουμάτος.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 ο υφυπουργός Ανάπτυξης χαρακτήρισε “βλακεία” τις προγραμματικές θέσεις που εξήγγειλε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ, σημειώνοντας ότι «δεν μπορείς να τάζεις τα πάντα στους πάντες χωρίς κοστολόγηση, με λόγια χτίσαν ανώγεια και κατώγεια».
Ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση θα συγκεντρώσει τους 180 βουλευτές για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας είπε πως αυτό θα εξαρτηθεί από την πολιτική της.
«Αν γίνει η μείωση των φορολογικών συντελεστών, αν αυξηθούν οι δόσεις και εάν το κοινωνικό μέρισμα που θα προκύψει το 2014 δοθεί στοχευμένα σε αυτούς που έχουν αιμορραγήσει, τότε η κυβέρνηση θα συγκεντρώσει 190 βουλευτές για εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας» δήλωσε χαρακτηριστικά.
























































