ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού από τη Ν.Δ.

ΣΥΡΙΖΑ για Folli Follie: Χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού από τη Ν.Δ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Πύρινη» ανακοίνωση κατά της κυβέρνησης εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την υπόθεση της Folli Follie.

«Η ΝΔ συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού», σημειώνει χαρακτηριστικά η αξιωματική αντιπολίτευση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή ότι οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των Κουτσολιούτσων είναι «ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι κανένας βουλευτής ή κυβερνητικό στέλεχος του κόμματος δεν πήρε κάποια πρωτοβουλία η οποία θα δημιουργούσε προβλήματα στη διερεύνηση της υπόθεσης της Folli Follie.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο.

Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί.

Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της Folli Folie.

Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά.

Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν.

Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Όταν ο Δένδιας δίνει μάχες για τα εθνικά συμφέροντα, ο Άδωνις μετράει απουσίες στα αμαξοστάσια

Τσίπρας: «Μόνο εμείς μπορούμε να νικήσουμε την δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη» (βίντεο)

Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ… σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες

Γενέθλια ΝΔ: Χωρίς Καραμανλή, Σαμαρά και Μεϊμαράκη

Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...