ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεοδώρα Τζάκρη, Θεσσαλονίκη, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω
ΣΕΑΑ: Ένα στα δύο εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από την ΕΕ έχουν «γυρισμένα» χιλιόμετρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το επίμονο φλερτ της εκσυγχρονίστριας Θεοδώρας Τζάκρη στον ΣΥΡΙΖΑ σας έχουμε γράψει και στο παρελθόν.
Λοιπόν, στο σίριαλ “Θεοδώρα Τζάκρη – θέλω να γίνω ΣΥΡΙΖΑ” προστέθηκε νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη, όπου η πρώην υπουργός της κυβέρνησης των κηπουρών (έτσι θα μείνει στην ιστορία η αλλοπρόσαλλη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου), εμφανίστηκε στο συνεδριακό κέντρο “Βελλίδης” για να ακούσει τον Αλέξη Τσίπρα, όπως κάποτε άκουγε τον μεγάλο τιμονιέρη (ιστιοπλοϊκού) Γιώργο Παπανδρέου.
Το παραπολιτικό σχόλιο από το sirma περιγράφει το συμβάν:
Ήλθε, είδε και απήλθε η Θεοδώρα Τζάκρη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο συνεδριακό κέντρο “Ι. Βελλίδης”.
Η “αυτοκράτειρα της Πέλλας” όπως την αποκαλούν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της, έφτασε λίγη ώρα πριν ξεκινήσει να μιλά ο επικεφαλής της Κουμουνδούρου και αποχώρησε αμέσως μετά χωρίς να απευθύνει το λόγο σε κανέναν ΣΥΡΙΖΑίο, τουλάχιστον μεγαλοπαράγοντα.
Φορώντας ανοιχτόχρωμες γόβες και με έναν κότσο στα ξανθά της τα μαλλιά (που κάθε άλλο από ανακατωμένα ήσαν) σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη!
Δεν θα σχολιάσουμε κάτι παραπάνω εμείς, έχουμε στο μέλλον να ξανασχοληθούμε…
























































