Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι αριστεροί με το ταγάρι αντιπολιτεύονται τη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα

Οι αριστεροί με το ταγάρι αντιπολιτεύονται τη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι ιδιόρρυθμοι αριστεροί του ελληνικού περιθωρίου, των οποίων η μόνη αλλαγή στην τελευταία τριακονταετία περιορίζεται στο ότι δεν κουβαλάνε πλέον στον ώμο το ταγάρι, έχουν ξεφύγει εντελώς.

Με άρθρο στο LEFT.gr συνεχίζουν την αστεία τους προσπάθεια να πείσουν τους Έλληνες πολίτες ότι η μόνη πολιτική διέξοδός τους είναι να ξαναψηφίσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι απέναντί του στο Κοινοβούλιο υπάρχουν μόνον κάτι περίεργα όντα που κραυγάζουν «σταματήστε τον κόσμο να κατέβω».

Το τελευταίο τους κατόρθωμα είναι η ανακάλυψη κομματικής προπαγάνδας στην πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού για τη συμμετοχή των σχολείων της ομογένειας στο θεσμό της Διεθνούς Οικονομικής Ολυμπιάδας, η οποία διοργανώνεται από το 2016 μέχρι σήμερα.

Ξεκίνησε από την Τσεχία και διευρύνεται διαρκώς σε άλλες χώρες με σκοπό την βελτίωση της οικονομικής εκπαίδευσης στο χώρο των Λυκείων.

Το tribune.gr εδώ και χρόνια παρακολουθεί αθόρυβα την ελληνική ομογένεια και την θεωρεί ένα από τα σοβαρότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα του ελληνισμού.

Θεωρούμε λοιπόν ότι η πρωτοβουλία του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας είναι έξυπνη και επωφελής.

Απευθύνεται στα αμέτρητα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού και τους δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο διεθνή εκπαιδευτικό θεσμό και μάλιστα εν μέσω πανδημίας, η οποία ατυχώς ακύρωσε όλες τις πρωτοβουλίες που είχαν σχεδιασθεί για τη στενότερη σύνδεση του απανταχού της γης ελληνικού στοιχείου με τη μήτρα του ελληνικού πολιτισμού, την μητέρα Ελλάδα.

Θα έπρεπε να επιχαίρουν για τον διαρκή τοκετό διαδικτυακών πρωτοβουλιών από το υπουργείο Εξωτερικών και την συγκεκριμένη Γενική Γραμματεία σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας, οι οποίες επιτρέπουν να μην διακοπεί περαιτέρω η σχέση των ομογενών με τη μητέρα πατρίδα.

Αντίθετα αυτοί οι «αφώτιστοι νόες» ανακαλύπτουν κομματική προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.

Θα έπρεπε να ντρέπονται, γιατί προσβάλλουν την ιστορία της αριστεράς, η οποία είναι τέκνο του διαφωτισμού και του ορθού λόγου.

Διαρκώς υποσχόμαστε να μην θυμώνουμε με τα «ταγάρια», αλλά μας ξεπερνούν καθημερινά.

Υπενθυμίζουμε ότι τις κοινωνικές αλλαγές επί τα βελτίω τις κάνουν οι αστοί και όχι τα ταγάρια.

Κατ’ ελάχιστον τους παρακαλούμε να διαβάσουν, όχι μόνον για να μάθουν για τους Ιακωβίνους πατριώτες και τις δημοκρατικές λέσχες του 18ου αιώνα, αλλά και για να σταματήσουν να γράφουν ανορθόγραφα, όπως στο συγκεκριμένο άρθρο. Αφιερώνουμε στα ταγάρια την ξυλογραφία του μεγάλου Έλληνα χαράκτη Τάσσου με τίτλο «Κάψιμο βιβλίων».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Γεραπετρίτης: Στον ελληνοτουρκικό διάλογο δεν τίθενται ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης σε τηλεδιάσκεψη για την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...