ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Δένδιας είχε την Παρασκευή το μεσημέρι ιδιωτική συνάντηση στο υπουργείο Εξωτερικών με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
«Με τον Πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
»Συζητήσαμε για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Αλβανίας, την ευρωπαϊκή προοπτική της Αλβανίας και τις πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.
Δένδιας και Ράμα συζήτησαν, όπως βλέπετε και στην πάνω φωτογραφία, «υπό το βλέμμα» της Χάρτας του Ρήγα Φεραίου, του Έλληνα διαφωτιστή και εθνομάρτυρα που οραματίστηκε μια Βαλκανική Ομοσπονδία υπό ελληνική ηγεσία, ελεύθερη από τον οθωμανικό ζυγό και την αποτύπωσε στη Χάρτα του.
























































