ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εμβόλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον γενικό διευθυντή του ΠΟΥ, Δρ Τέντρος Αντχάνομ Γκεμπρεγέσους, είχε την Κυριακή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Στην ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι μίλησαν για την ανάγκη η διεθνής κοινότητα να διαχειριστεί το εμβόλιο ως παγκόσμιο δημόσιο αγαθό και προσθέτει:
«Εξέφρασα την ανησυχία μου για την πορεία του εμβολιασμού και για το γεγονός ότι όλη η ανθρωπότητα κρέμεται από τα business plans μιας χούφτας εταιριών».
Τέλος αναφέρει: «Ο Δρ Τέντρος Αντχάνομ Γκεμπρεγέσους, τόνισε ότι στηρίζει την πρωτοβουλία μας για εξασφάλιση πατεντών και δημιουργία δεξαμενής πατεντών, για να υπάρξει μεγαλύτερη και ταχύτερη παραγωγή εμβολίων από όσο μεγαλύτερο αριθμό φαρμακοβιομηχανιών γίνεται.
» Συμφωνήσαμε ότι σε αυτήν τη βάση, η ΕΕ πρέπει να συνεργαστεί με τον ΠΟΥ για να στηρίξει πιο αποτελεσματικά την πρωτοβουλία COVAX για ισότιμη και καθολική πρόσβαση στα εμβόλια».
























































