Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ρε παιδιά, Πομάκος Έλληνας είμαι, όχι Τούρκος»

«Ρε παιδιά, Πομάκος Έλληνας είμαι, όχι Τούρκος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ και ΑΜ-Θ Περιφερειακός Σύμβουλος επικεφαλής του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, έκανε την εξής δήλωση:

«Μετά την συνάντηση που είχα την Δευτέρα με τον άξιο Πομάκο συνεργάτη μου και στους ΑΝΕΛ και στον Συνδυασμό ΜΑ.ΘΡΑ.ΕΛ. Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, πήρε την οριστική απόφαση να πρωτοστατήσει στην ίδρυση του Συλλόγου «Φίλοι των Πομάκων Ξάνθης», που θα οργανώσει την άνοιξη και το 1ο Πομακικό Φεστιβάλ.

Στέλνω σε όλους όσους ενδιαφέρονται για το εθνικό θέμα της Θράκης ένα κείμενο που έγραψε ο Ιρφάν στο προσωπικό του λογαριασμό στο FB, βγάζοντας την πατριωτική κραυγή:

«Ρε παιδιά, Πομάκος Έλληνας είμαι, όχι Τούρκος»

Προσυπογράφοντας το σχετικό κείμενο, σας το κοινοποιώ, με την παράκληση για την μεγαλύτερη δυνατόν διασπορά στην αναδημοσίευση του.

«Καλοί μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση σας για την δημιουργία του 1ου Πομάκικου Φεστιβάλ. Για κάποιους λόγους, που δεν έχει σημασία να αναφερθώ τώρα, έμεινα «μόνος» σε αυτό, αλλά με φίλους όλους εσάς!

Δεν με τρομάζει αυτό και ούτε θα με σταματήσει, αντιθέτως με πεισμώνει πιο πολύ!

Όσο και να στεναχωρώ κάποιους, δεν λυγίζω στο στόχο και ούτε υποχωρώ στην ιδέα.

Σας ανακοινώνω, λοιπόν, ότι δημιουργώ άμεσα χάρις εσάς τον σύλλογο «ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ» και πρώτα ο Θεός, Πομάκοι και μη, όλοι μαζί την άνοιξη, θα διοργανώσουμε το 1ο Πομάκικο φεστιβάλ!

Και να ξεκαθαρίσω κάτι: Ναι ανήκω πολιτικά στους Ανεξάρτητους Έλληνες και δεν μετανιώνω για την επιλογή μου. Κατάφερα στο χωρίο μου την Μάνταινα, οι ΑΝ.ΕΛ. να έρθουν 1ο κόμμα και όχι το DEB, μόνος μου απέναντι σε «θηρία». Δεν θα λυγίσω τώρα!

Το ότι ανήκω, όμως, σε έναν πατριωτικό πολιτικό φορέα που με στηρίζει στον αγώνα μου, δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο που ξεκινάω και με το φεστιβάλ μακάρι και άλλα πολιτικά κόμματα να ήταν ηθικά δίπλα σε όλους εμάς τους Πομάκους, που θέλουμε να κρατήσουμε την πολιτιστική μας κληρονομία, χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς σκιές.

Σας καλώ, λοιπόν, όλους σε λίγες μέρες να γίνετε μέλη του συλλόγου «ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΠΟΜΑΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ» χριστιανοί, μουσουλμάνοι, πομάκοι, κύπριοι, πόντιοι , σαρακατσάνοι, μικρασιάτες κλπ, όλοι όσοι πιστεύετε ότι αξίζει η προσπάθεια μου, όσοι ακούτε την φωνή μου, γιατί, ρε παιδιά, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΜΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣ!

ΙΡΦΑΝ ΜΕΧΜΕΤ ΑΛΗ»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε 14χρονος πέφτοντας από φωταγωγό

Αγρότες «εισέβαλαν» στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για να δουν τον Αυγενάκη

Νίκος Κοτζιάς: «Τουρκικά Πανεπιστήμια θα ανοίξουν παραρτήματα στη Θράκη»

Διδυμότειχο: Επιθετικός στρεπτόκοκκος οδήγησε στον θάνατο εννιάχρονη

Κομοτηνή: Εισβολή των ΜΑΤ στη Νομική – Aστυνομική βία σε βάρος των φοιτητών (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...