Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος για την πανδημία και νέα ψέματα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Θράσος για την πανδημία και νέα ψέματα Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κ. Μητσοτάκης βγήκε για άλλη μια φορά στη τηλεόραση μπας και μαζέψει τα ασυμμάζευτα της συμπεριφοράς του. Για άλλη μια φορά όμως τα έκανε χειρότερα», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του μετά τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η αλαζονεία του είναι τελικά παθολογική και δε κρύβεται ακόμη και όταν προσπαθεί να υποδυθεί τον μεταμελημένο, αφού αρνήθηκε να ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη!

»Για δεύτερη φορά μετά την Πάρνηθα, οι επικοινωνιολόγοι του τον έβαλαν να πει πως “δεν θα επαναληφθεί”.

»Αμέσως μετά όμως δεν άντεξε. Τα έβαλε με την αντιπολίτευση και μίλησε για “σύντομο γεύμα ενός τετάρτου” σε μια κουραστική περιοδεία στην Ικαρία.

»Για κακή του τύχη, βέβαια, αυτόπτες μάρτυρες ήδη τον διαψεύδουν για το κορωνογλέντι που που κράτησε επί “τουλάχιστον μιάμιση ώρα”.

»Κατά τα άλλα, μετά από 3 μήνες περιοριστικών μέτρων και λίγο πριν το τρίτο lockdown, ακούσαμε για άλλη μια φορά πόσο καλός είναι ο ίδιος και πόσο ανεύθυνοι οι πολίτες που έκαναν κατάχρηση μηνυμάτων.

»Δεν φταίει το καθημερινό χάος συνωστισμού στα ΜΜΜ, δεν φταίει ότι άνοιξε τα σχολεία χωρίς μαζικά τεστ και με αυξημένο αριθμό μαθητών, με αποτέλεσμα την έκρηξη κρουσμάτων.

»Δεν φταίει ότι έχουν αφήσει τον κορωνοϊό να θερίζει στους μεγάλους εργασιακούς χώρους και του πήρε έναν χρόνο να το παραδεχτεί.

»Δεν φταίει ότι δεν προσέλαβε ούτε έναν μόνιμο γιατρό στο ΕΣΥ.

»Έφτασε μάλιστα στο σημείο να δηλώσει σοκαριστικά πως “δεν μπορούμε να γεννήσουμε εντατικολόγους”.

»Κάπου εκεί τελείωσε το θράσος και άρχισαν τα ψέματα.

»Όπως ότι φθάνουμε τους 500.000 εμβολιασμούς, ενώ μόλις 100.000 πολίτες έχουν κάνει και τις δυο δόσεις.

»Τελικά το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη δεν είναι μόνο ότι έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας αλλά ότι έχει χάσει την επαφή του με τη πραγματικότητα.

»Με τις αγωνίες, την απόγνωση και τα προβλήματα των πολιτών».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες – Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) – Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι (20,9%)

Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση – Η αλήθεια με νούμερα

Οι αγρότες έστειλαν τα αιτήματά τους στον Μητσοτάκη – Τι ζητούν για ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο «θρίαμβος» του Eurogroup

Έλενα Κουντουρά: Ανεπαρκής και ανεύθυνη η κυβέρνηση στα κρίσιμα ζητήματα ενίσχυσης της ασφάλειας των αερομεταφορών, μετά και τη νέα παραπομπή της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...