ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: O Μητσοτάκης να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει σε πέντε ερωτήματα

ΣΥΡΙΖΑ: O Μητσοτάκης να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει σε πέντε ερωτήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επιμένει στην υπόθεση Λιγνάδη ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι «η ευθύνη συγκάλυψης βαραίνει τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη».

Σε ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στις αντίστοιχες ανακοινώσεις της ΝΔ και του γραφείου του πρωθυπουργού, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί «τον κ. Μητσοτάκη να αφήσει τις υπεκφυγές και να απαντήσει στα ερωτήματα:

Γιατί επί 20 μέρες σύσσωμη η κυβέρνηση προσπαθούσε να συγκαλύψει την υπόθεση, παρά τις συγκλονιστικές καταγγελίες για βαρύτατα αδικήματα, με τον βουλευτή της ΝΔ κ. Μαρκόπουλο να φτάνει να μιλά για προσπάθεια δημιουργίας θέματος «εκ του μη όντος»;.

Τι άλλαξε και από εκεί που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ισχυριζόταν πως ο κ. Λιγνάδης παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, έγινε μέσα σε δύο εικοσιτετράωρα «επικίνδυνος άνθρωπος»;.

Σε ποιον αναφερόταν η κ. Μενδώνη στην απολογία της όταν είπε πως «ο κ. Λιγνάδης μας έπεισε»;

Μίλησε και ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Λιγνάδη τις προηγούμενες μέρες για να συνεχίσουν την επιχείρηση συγκάλυψης;.

Από πότε έχουν ανατεθεί σε υπουργούς και τον πρωθυπουργό ανακριτικές αρμοδιότητες;

Είναι στο πλαίσιο του επιτελικού κράτους και η υποκατάσταση της Δικαιοσύνης;.

Ποιος έδωσε εντολή στην κ. Μενδώνη να ακυρώσει το δημόσιο διαγωνισμό για να ορίσει καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τον κ. Λιγνάδη;.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι στην Τουρκία και τις προκλήσεις της»

ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! – Τα ψέματά του για τη βιομηχανία

Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται…»

Συνάντηση Μητσοτάκη-Δούκα στο Μαξίμου: Τι συζήτησαν

Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...