ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
Στη φυλακή ο Βασίλης Παϊτέρης
Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: Η Ρωσία «ρίχνει» στην αγορά 4,8 εκατ. τόνους diesel - Τέλος οι κυρώσεις
ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα "ελαφρύ αεράκι" αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελλάδα, Κύπρος, Αίγυπτος και Ισραήλ συντονίζονται ώστε να παρουσιάσουν μια ενιαία θέση στη νέα αμερικανική κυβέρνηση. Οι πρόσφατες επισκέψεις των Ελλήνων ηγετών Ελλάδας και Κύπρου στο Ισραήλ έγιναν σε αυτό το πλαίσιο.
Ο Εράν Λέρμαν, αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Στρατηγικής και Ασφάλειας της Ιερουσαλήμ και πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας του Ισραήλ, σε δηλώσεις του στους Times of Israel υποστήριξε ότι οι συμμαχικές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου συντονίζονται για να έχουν μια κοινή θέση για την περιοχή απέναντι στον νέο Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.
«Όλη η ανατολική Μεσόγειος διευθετείται έτσι ώστε ο Μπάιντεν να ακούει μια ενιαία θέση από εμάς», υποστήριξε ο Λέρμαν.
Σύμφωνα με τον Εράν Λέρμαν οι πρόσφατες επισκέψεις στην Ιερουσαλήμ των ηγετών Ελλάδας και Κύπρου όπως και η επίσκεψη του Αιγυπτίου υπουργού Ενέργειας αποτελούν μέρος της διαδικασίας περιφερειακού συντονισμού που απευθύνεται εν μέρει και στον Μπάιντεν.
«Δεν ήταν εδώ για να μιλήσουν μόνο για τον τουρισμό», είπε αναφερόμενος στους Έλληνες ηγέτες Ελλάδας και Κύπρου.























































