Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων ο Μητσοτάκης

Πολάκης: Υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς των άλλων ο Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πρόσφατη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κέντρο Υγείας Πατησίων σχολίασε με ανάρτησή του στο Facebook ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

«Έλαβα το εξής μήνυμα:

«Τι ειρωνεία.Ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης του 2013, της κυβέρνησης που αποφάσισε το κλείσιμο του νοσοκομείου Πατησίων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σήμερα ανερυθρίαστα και υποκριτικά απευθυνόμενος στο προσωπικό φαμφαρολογώντας, μίλησε για την εμπιστοσύνη που πρέπει να οικοδομηθεί με τους πολίτες.

»Κύριε πρωθυπουργέ, η εύλογη εμπιστοσύνη οικοδομείται και κερδίζεται με έργα όπως αυτό που με τα μάτια σας διαπιστώσατε, παίρνοντας ένα ερείπιο εγκαταλελειμμένο η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ εν καιρώ μνημονίων και ανοικοδομώντας το, παρέδωσε μια σύγχρονη μονάδα υγείας στη υπηρεσία των πολιτών.

»Αυτή η διαφορετική αντιμετώπιση οφείλεται στη διαφορετική πεποίθηση και αντίληψη που μας διακρίνει για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα Υγείας.

»Όσες υποκριτικές επιθεωρήσεις και αν κάνετε, η επιλογή σας για ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα της υγείας εις βάρος του δημοσίου είναι εκκωφαντική».

»Δεν έχω κάτι περισσότερο να προσθέσω στο μήνυμα αυτό.

»Από τη μεριά μου και με αυτή την ευκαιρία, να πω ένα μεγάλο “Μπράβο” στη Χρυσάνθη Κισκήρα, υποδιοικήτρια της 1ης ΥΠΕ επί ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν εκείνη που άνοιξε και λειτούργησε ξανά το Νοσοκομείο Πατησίων.

»Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, (και) στην περίπτωση αυτή φανήκατε απλά υποκριτής και σφετεριστής της δουλειάς άλλων!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας μετά το ΚΥΣΕΑ: Το πρώτο F-35 στην Ελλάδα το 2028 – Τα F-16 Block 50 αναβαθμίζονται σε F-16 Viper – 4 φρεγάτες MEKO εκσυγχρονίζονται και πολλά άλλα

Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) στην Αθήνα παρέθεσε δείπνο Ιφτάρ για την προώθηση του διαλόγου και της ειρηνικής συνύπαρξης

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων είναι γαλάζιο και με υπογραφή Κυριάκος Μητσοτάκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...