Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Πελώνη: Σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες – Μόνο ο Μητσοτάκης χαλαρώνει τα τριήμερα

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε Πελώνη: Σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες – Μόνο ο Μητσοτάκης χαλαρώνει τα τριήμερα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην μομφή που απηύθυνε νωρίτερα ο κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για κάλεσμα συμμετοχής σε 31 συγκεντρώσεις και υπονόμευση της διαχείρισης της πανδημίας, η Κουμουνδούρου απαντά «σταματήστε να κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες».

Αναλυτικά η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβερνητικό εκπρόσωπο έχει ως εξής:

«Ενημερώνουμε την κα Πελώνη ότι ο μόνος που χαλαρώνει με τριήμερα εδώ και ένα χρόνο είναι ο κ. Μητσοτάκης.

»Οι πολίτες δυστυχώς δεν απολαμβάνουν αυτό το δικαίωμα ακριβώς λόγω της πολιτικής της κυβέρνησής του.

»Αντί να συνεχίσει λοιπόν η κυβέρνηση την αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει τα αυτονόητα, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και η επίταξη των ιδιωτικών κλινικών.

»Σταματήστε να κουνάτε το δάκτυλο στους πολίτες που είναι σε απόγνωση από τις αποτυχίες σας, το όργιο καταστολής και έστω για μια φορά αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ – O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική πόλη

Ανυποχώρητοι στα μπλόκα οι αγρότες – «Όχι» στο κάλεσμα Μητσοτάκη

Στο πλευρό των αγροτών τα Επιμελητήρια: «Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας για την ανάπτυξη και το μέλλον της χώρας»

Δημοσκόπηση: Πέφτει κι’ άλλο η ΝΔ – Ανεβαίνει ο Τσίπρας – Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...