ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Δένδιας μεταβαίνει τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες

Ο Δένδιας μεταβαίνει τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα μεταβεί στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, το οποίο θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, τη Νότια Γειτονία, τα Δυτικά Βαλκάνια, και τις Σχέσεις ΕΕ-Ρωσίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.

Την Τρίτη 23 Μαρτίου θα μεταβεί στο Ντίσελντορφ όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό του Γερμανικού Ομόσπονδου Κρατιδίου της Ρηνανίας-Βεστφαλίας και Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (CDU), Armin Laschet.

Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Μαρτίου θα συμμετάσχει στην εαρινή Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, η οποία θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες.

Μεταξύ των θεμάτων που θα εξετασθούν είναι ο διαλογισμός για το μέλλον της Συμμαχίας (ΝΑΤΟ 2030), καθώς και οι εξελίξεις στο Αφγανιστάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας καταδίκασε απερίφραστα την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση σε ελληνορθόδοξη εκκλησία στην Ιορδανία

«Άκυρο και ανυπόστατο»: Επιστολή της Ελλάδας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό ψευδομνημόνιο

Ελλάδα και Αίγυπτος ολοκληρώνουν την οριοθέτηση ΑΟΖ μέχρι Κύπρο

Το τέλος της Ευρώπης ή το τέλος των ψευδαισθήσεών της;

Νίκος Δένδιας: «Η παραδοσιακή διάκριση μεταξύ ειρήνης και πολέμου, πολιτικού πεδίου και στρατιωτικού πεδίου, έχει πλέον αμβλυνθεί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...