ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ζοζέπ Μπορέλ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Λιβύη, Τουρκία,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν.
Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την επικείμενη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (μέσω τηλεδιάσκεψης), για την Έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ύπατου Εκπροσώπου, τις ευρω-τουρκικές σχέσεις, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις εξελίξεις στη Λιβύη, καθώς και για την πανδημία του Covid-19.
Είχαν, επίσης, την ευκαιρία να αναφερθούν στις ιστορικές, συμμαχικές σχέσεις Ελλάδος-Γαλλίας που παρέμειναν αταλάντευτες στα 200 χρόνια από την έναρξη του Αγώνα για την Ανεξαρτησία και αναδεικνύονται τις ημέρες αυτές των εορτασμών της 25ης Μαρτίου.
























































