ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Δένδιας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Σαουδική Αραβία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές
Ο Μητσοτάκης στα 52α γεννέθλια της ΝΔ... σε «ταραγμένα νερά» και με ηχηρές απουσίες
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μέσω λογαριασμών εταιρειών κοινής ωφέλειας - Η μεθοδολογία
Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελλάδα και Σαουδική Αραβία ήρθαν τελευταίως τόσο κοντά πολιτικά, στρατιωτικά και διπλωματικά, όσο ποτέ άλλοτε, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη».
«Δεν είναι μόνον η μεταστάθμευση Σαουδαραβικών F-15 στην 115 Πτέρυγα Μάχης στη Σούδα και η συνεκπαίδευσή τους με ελληνικά F-16, ούτε βεβαίως η συμμετοχή της Σαουδικής Αραβίας σε ελληνικές ασκήσεις, αλλά η απόφαση της ελληνικής κυβερνήσεως να δανείσει μία συστοιχία αντιπυραυλικού συστήματος Patriot στη Σαουδική Αραβία, ως αμυντικό όπλο στις επιθέσεις που δέχεται το Ριάντ στις πετρελαιοπηγές του.
»Τη συμφωνία θα υπογράψουν οι υπουργοί Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στο Ριάντ όπου θα βρίσκονται στις 20 Απριλίου».
























































