Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούλτεψη: Ο Τζέιμς Μπόντ επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία κόμματος;

Βούλτεψη: Ο Τζέιμς Μπόντ επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία κόμματος;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν μπορεί να το διανοηθεί αυτό που συνέβη στην Κουμουνδούρου η Σοφία Βούλτεψη και από χθες καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ για μυστική ατζέντα που έχει με την ΕΥΠ.

«Μήπως παρατηρήσατε χθες τι έγινε με την ΕΥΠ; Δεν μπορεί οι μυστικοί μας πράκτορες να μπαίνουν στην Κατεχάκη από την πίσω πόρτα, για να μην τους ξέρει κανείς και στην Κουμουνδούρου από την μπροστινή. Έχετε δει στο «Από τη Ρωσία με αγάπη», τον Τζέιμς Μπόντ να επισκέπτεται τα κεντρικά γραφεία ενός κόμματος; Έχετε δει εσείς μυστικούς πράκτορες να επισκέπτονται κόμματα;» δήλωσε σήμερα στον ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στην συνάντηση εκπροσώπων των εργαζομένων στην ΕΥΠ με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, η Σοφία Βούτεψη τόνισε ότι “το κάθε κόμμα έχει την ευθύνη του. Δεν χρησιμοποιεί μια νευραλγική υπηρεσία για να κάνει μικροκομματικές πιρουέτες”.

«Μιλάμε για μια Υπηρεσία που υπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα και που ο κάθε Έλληνας δεν τολμάει να την αγγίξει και για πρώτη φορά βλέπουμε τέτοια πράγματα. Αυτά είναι απαράδεκτα. Πολύ περισσότερο, που ακούσαμε επί λέξει ότι χρειάζεται «απόλυτη διαφάνεια και κοινοβουλευτικός έλεγχος». Ρωτήστε τα μικρά παιδιά στην Ελλάδα, που βλέπουν Τζέιμς Μποντ. Αν ο Τζέιμς Μποντ λειτουργούσε με «απόλυτη διαφάνεια» και έβγαζε στο internet τις δραστηριότητές του, δεν θα ήταν Τζέιμς Μποντ. Αν το αυτονόητο δεν θέλουμε να το καταλάβουμε, σημαίνει ότι υπάρχει κρυφή ατζέντα» ολοκλήρωσε η Σοφία Βούλτεψη την παρέμβασή της.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σωκράτης Φάμελλος: Η ΝΔ δεν έκανε τίποτα για την εναέρια επιτήρηση της Βόρειας Μακεδονίας από τα ελληνικά F-16 – Δεν έκανε τίποτα για τα σχολικά βιβλία

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Μαρινάκη και Βόρεια Μακεδονία: «Η προσπάθεια του Μητσοτάκη να μην δυσαρεστήσει την ακραία δεξιά έχει πλέον κουράσει»

Ο Αλ. Τσίπρας μίλησε τηλεφωνικά με τον Ζόραν Ζάεφ για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Συμφωνία Πρεσπών: Ο κ. Μητσοτάκης να κυρώσει επιτέλους τα τρία Πρωτόκολλα

Κασσελάκης για Συμφωνία των Πρεσπών: Η κυβέρνηση έπαιξε στα ζάρια ένα εθνικό θέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...