ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισραήλ, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών, Χαμάς,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Νετανιάχου: Το Ισραήλ λαμβάνει «πολύ σοβαρά» τις απειλές Ερντογάν - Θα ενημερώσει τις ΗΠΑ για την τουρκική απειλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είμαστε υπέρ της ειρηνικής επίλυσης των διαφορών στη βάση των δύο κρατών. Η Χαμάς για την ΕΕ είναι τρομοκρατική οργάνωση. Κανείς δεν μπορεί να στερήσει το δικαίωμα και την υποχρέωση του Ισραήλ να προστατεύσει τους πολίτες του από μια επίθεση με 1500 ρουκέτες που στόχευαν αμάχους».
Αυτό τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε συνέντευξή του στον «ΣΚΑΪ» και την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» με τη Μαρία Αναστασοπούλου και τον Δημήτρη Οικονόμου.
Αναφορικά με την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις θρησκευτικές ελευθερίες, ο κ. Βαρβιτσιώτης σχολίασε ότι το επίπεδο της προσέγγισης της Τουρκίας απέναντι τις ευρωπαϊκές αξίες, δηλαδή σε μία πιο ανοιχτή και φιλελεύθερη κοινωνία έχει αρχίσει να υποχωρεί προσθέτοντας ότι κινείται με γοργά βήματα μακριά από το ευρωπαϊκό κεκτημένο.
























































