ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Έλληνες Μουσουλμάνοι, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας από τη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει στη Θράκη, ενώ σε συναγερμό βρίσκεται και η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που παρακολουθεί κάθε ύποπτη κίνηση στην περιοχή, υποστηρίζει η ιστοσελίδα newsbreak.gr.
Οι Αρχές Ασφαλείας για την επίσκεψη του Τούρκου ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στη Θράκη έχουν έτοιμο σχέδιο ασφαλείας, για να αποτρέψουν την οποιαδήποτε προβοκάτσια.
Μάλιστα «ξεσκονίζουν» και το διαδίκτυο μη τυχόν ανακαλύψουν καλέσματα σε ύποπτες συγκεντρώσεις και οι αρμόδιοι βρίσκονται σε επαγρύπνηση.
Θα μεταφερθούν και αστυνομικές δυνάμεις στη Θράκη από άλλες περιοχές, προκειμένου να ενισχυθούν οι τοπικές αστυνομικές μονάδες (κυρίως από την Θεσσαλονίκη).
Τα μέτρα ασφαλείας έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή.
Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα προσγειωθεί στην Αλεξανδρούπολη στις 11 το πρωί της Κυριακής.
Από εκεί θα πάει οδικώς στην Κομοτηνή, ενώ θα τον συνοδεύει κουστωδία δημοσιογράφων και αξιωματούχοι.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 12.15 θα επισκεφθεί το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής και φυσικά θα συναντήσει τους ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής, Μετέ και Σερίφ.
Θα πάει και στο μειονοτικό Λύκειο Τζελάλ Μπαγιάρ στην Κομοτηνή, από όπου θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα προχωρήσει σε προκλητικές δηλώσεις για την μειονοτική εκπαίδευση.
Στο χωριό Θάμνα Ροδόπης θα φάει σε ταβέρνα με τα μέλη της αποκαλούμενης «συμβουλευτικής επιτροπής».
Στις 5 θα μεταβεί στον τάφο του πρώην βουλευτή Αχμέτ Σαδίκ, που τον έχουν για… ήρωα στην Τουρκία και στις 6 θα πάρει τον δρόμο για Αθήνα, όπου το βράδυ θα δειπνήσει με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκο Δένδια.
























































