ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα επαναλαμβανόμενα «χτυπήματα» της οργανωμένου εγκλήματος και την αναποτελεσματικότητα σε σημείο που να μοιάζει με ξεχαρβαλωμένη μηχανή της ΕΛ.ΑΣ., γράφει η ιστοσελίδα Law and Order.
Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονος αναβρασμός με το «ποτήρι να ξεχειλίζει» μετά την δολοφονία Μπερδέση στη Βάρη.
Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις ακόμη και για «καρατομήσεις» στελεχών της «Κανελλοπούλου», ακόμη και τις προσεχείς ώρες.
Σε δυσμένεια βρίσκονται και υψηλόβαθμα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας επί των ημερών των οποίων, όχι μόνο δεν έχει εμπεδωθεί το αίσθημα της ασφάλειας και του νόμου, αλλά το οργανωμένο έγκλημα, οι μαφίες και οι ποινικοί, κάνουν… πάρτι.
Ο Μητσοτάκης εμφανίζεται αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος σε όλα αυτά και να τοποθετηθούν στην ηγεσία του σώματος, άτομα ικανά να σταματήσουν το περαιτέρω ξεχαρβάλωμα στην Αστυνομία και την εγκληματικότητα που έχει «χτυπήσει κόκκινο».
























































