ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μακεδονία, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Σκόπια, Τέρενς Κουίκ,


















































Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης επέτρεψε στην αναθεωρητική Τουρκία να επικαλείται «ήρεμα νερά» όταν μας εμπαίζει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, έκανε την εξής δήλωση:
«Με την ομιλία του στον ΟΗΕ ο Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος έβαλε την οριστική σφραγίδα στο ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αποδεικνύοντας τον κατήφορο του ενδοτισμού της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στα εθνικά μας θέματα.
Σημειώνω, ότι η ομιλία Βενιζέλου έγινε ταυτόχρονα με τις «εκδηλώσεις» στην Χαλκιδική για τα 40 χρόνια ίδρυσης της ΝΔ από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο οποίος με λυγμούς είχε δηλώσει στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης το 1992 ότι «η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική».
Κανείς δεν το συνδύασε. Γιατί άλλωστε; Στη σημερινή ΝΔ, κάποιοι ισοπεδώνουν αρχές, αξίες και συγκεκριμένες υποθήκες που άφησε ο ιδρυτής της και οι περισσότεροι το αποδέχονται ως άβουλοι σιωπηλοί θεατές».
























































