ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο κ. Μητσοτάκης δεν εκμεταλλεύεται το μομέντουμ που η Τουρκία είναι οικονομικά στριμωγμένη», είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο STAR.
«Αν η Τουρκία πάρει αναθεώρηση της τελωνειακής ένωσης με την ΕΕ χωρίς δεσμεύσεις επίλυσης των διαφορών με την Ελλάδα, τότε εμείς θα είμαστε χαμένοι», επεσήμανε.
«Μέσα από συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα μόνο η Τουρκία κερδίζει, γιατί παριστάνει το καλό παιδί», πρόσθεσε.
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην παραβίασή της από τη Βόρεια Μακεδονία, με τη συμμετοχή της εθνικής της ομάδας στο Euro2020, είπε:
«Εάν δεν υπήρχε η Συμφωνία των Πρεσπών όλες οι χώρες του κόσμου και οι σχολιαστές θα έλεγαν παίζει η “Μακεδονία”, τώρα λένε ότι παίζει η Βόρεια Μακεδονία. Αυτό είναι μία κατάκτηση.
»Ακόμα και το σήμα για το όνομα της Ομοσπονδίας θα μπορούσε να είχαν αλλάξει βάσει της Συμφωνίας αν η κυβέρνηση είχε εγκαίρως πιέσει.
»Ορθώς ο κ. Δένδιας διαμαρτυρήθηκε αλλά έπρεπε να έχει φροντίσει πιο έγκαιρα, διότι κατόπιν εορτής δεν έχει νόημα.
»Η Συμφωνία των Πρεσπών πρέπει να εφαρμοστεί.
»Η κυβέρνηση δρα ενοχικά, εδώ δεν φέρνει προς κύρωση τα μνημόνια συνεργασίας που είναι προς όφελος της χώρας, γιατί φοβάται τις αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, τον κ. Σαμαρά και άλλους βουλευτές», υποστήριξε.
























































