Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης: Διχάζει ο Μητσοτάκης – Προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό

Πολάκης: Διχάζει ο Μητσοτάκης – Προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην αρχή της ομιλίας του στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο E 65, ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Παύλος Πολάκης αναφέρθηκε στις ανακοινώσεις του κ. Μητσοτάκη τονίζοντας ότι η ελευθερία, μετά τις αστικοδημοκρατικές επαναστάσεις του 18ου και 19ου αιώνα και τις σοσιαλιστικές επαναστάσεις του 20ου αιώνα, αποτελεί αυθύπαρκτο δικαίωμα της ανθρώπινης ύπαρξης και όχι προνόμιο το οποίο ορίζεται από ένα πρωθυπουργό, ελέω θεού μονάρχη της χώρας, όπως γινόταν στο μεσαίωνα.

Το χθεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού, για τον Π. Πολάκη ήταν ένα μήνυμα διχασμού που προωθεί τον κοινωνικό αυτοματισμό, κάνει κακό στην εμβολιαστική προσπάθεια και αποτελεί την απέλπιδα προσπάθεια της κυβέρνησης να καλύψει την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, με τους 13.000 δυστυχώς νεκρούς, με 6.500 από αυτούς να έχουν χάσει τη μάχη εκτός ΜΕΘ και χωρίς να έχουν έρθει οι θεραπείες για τις οποίες φωνάζουμε από το Νοέμβριο και οι οποίες θα μπορούσαν να έχουν σώσει τη ζωή 6.000 συνανθρώπων μας.

Στην συνέχεια, ο Π. Πολάκης απευθυνόμενος στον υπουργό, τον κάλεσε να του υποδείξει μετά από δύο χρόνια κυβέρνησης της ΝΔ, ένα έργο, μικρό ή μεγάλο, το οποίο να υλοποιείται αυτή τη στιγμή και το οποίο να είναι έργο το οποίο σχεδίασε, χρηματοδότησε και συμβασιοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ.

Κατά τον Π. Πολάκη δεν υπάρχει τέτοιο έργο καθώς όποιο έργο αυτή τη στιγμή υλοποιείται στη χώρα, από τα Χανιά μέχρι τον Έβρο, είναι έργο το οποίο σχεδιάστηκε ή χρηματοδοτήθηκε ή συμβασιοποιήθηκε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά παραδείγματα των ρυθμών με τους οποίους κινείται η κυβέρνηση αποτελούν κατά τον Π. Πολάκη, η αποκατάσταση του αλσυλλίου της Χώρας Σφακίων μετά την κακοκαιρία «Ωκεανίς», ένα μικρό έργο ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για το οποίο αν και οι μελέτες έχουν τελειώσει εδώ και 14 μήνες δεν έχει λυθεί ακόμα το ζήτημα της χρηματοδότησης και το εμβληματικό για την Κρήτη έργο κατασκευής του ΒΟΑΚ όπου η κυβέρνηση μετά από πολλές αλλαγές στρατηγικής κατέληξε να υιοθετήσει τη στρατηγική που είχε αποφασιστεί επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, προσθέτοντας απλά διόδια.

Στη συνέχεια ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε σε ένα θέμα της επικαιρότητας τονίζοντας ότι «περίμενα να έχει την στοιχειώδη ευθιξία ο κ. Μητσοτάκης σήμερα να απαντήσει στο τεράστιο θέμα που έχει προκύψει μετά από τις συγκεκριμένες αποκαλύψεις που έχει κάνει η εφημερίδα Ντοκουμέντο από προχθές», σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Μητσοτάκης κατέθετε για τέσσερα έτη ψευδές Πόθεν Έσχες, αδίκημα το οποίο επισύρει βαριές ποινές.

Τελειώνοντας, ο Π. Πολάκης αναφέρθηκε στο θάνατο του κ. Βαληράκη τονίζοντας ότι υπάρχουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποίες πρόκειται για δολοφονία και ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοίδη να επισπεύσει τις διαδικασίες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...