ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γκίκας Χαρδούβελης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μέγαρο Μαξίμου, Φοροελαφρύνσεις, Χρύσανθος Λαζαρίδης,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν μπορώ να πω τίποτα για τις φοροελαφρύνσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου όπου συμμετείχε στη συνάντηση που είχε ο Πρωθυπουργός με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.
Επιπρόσθετα ο κ. Χαρδούβελης διαβεβαίωσε ότι έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Χρύνθο Λαζαρίδη, αλλά και ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα πηγαίνουν μέχρις στιγμής καλά.
«Ο κ. Λαζαρίδης είναι αξιόλογος και βαθύς γνώστης των αριθμών και είναι ευπρόσδεκτος, είπε ο Γκίκας Χαρδούβελης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ενώ στην ερώτηση εάν θα συνεχίσει να παρίσταται στις συναντήσεις με την τρόικα είπε “συνήθως ναι”.
Για το εάν υπάρχουν κόκκινες γραμμές, ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι «υπάρχουν και ότι αυτό θα το μάθετε αργότερα όταν κλείσει η διαπραγμάτευση».
Τέλος ερωτηθείς για το ενδεχόμενο φοροελαφρύνσεων ο κ. Χαρδούβελης είπε ότι δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά.
























































