ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη συμπαράσταση του Κινήματος Αλλαγής στους δοκιμαζόμενους από τις καταστροφικές πυρκαγιές πολίτες εξέφρασε, με δήλωσή της, η πρόεδρος του κόμματος, Φώφη Γεννηματά.
Όπως τόνισε, τώρα είναι ώρα μάχης, αλλά «θα έρθει και η ώρα των ευθυνών».
Η κυρία Γεννηματά, πάντως, λίγη ώρα μετά το δραματικό διάγγελμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για τις φωτιές, έκανε λόγο για «εγκληματικά λάθη και παραλείψεις» της κυβέρνησης, ενώ προσέθεσε πως ο πρωθυπουργός, υπό το βάρος των δυσμενών εξελίξεων, «προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα και σταμάτησε να αλληλοσυγχαίρεται με τα στελέχη του».
«Ασφαλώς είναι ώρα μάχης και εμείς συμπαραστεκόμαστε στους πολίτες που δοκιμάζονται και στηρίζουμε τους ανθρώπους που είναι στην πρώτη γραμμή.
»Θα έρθει η ώρα των ευθυνών.
»Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα υπάρξει αυτοκριτική για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της Κυβέρνησης.
»Ήδη κάτω από το βάρος των δυσμενών εξελίξεων και της παταγώδους αποτυχίας του κυβερνητικού συστήματος πολιτικής προστασίας, ο κ. Πρωθυπουργός προσγειώθηκε στη σκληρή πραγματικότητα και σταμάτησε να αλληλοσυγχαίρεται με τα στελέχη του».
























































