ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κατάσταση δυστυχώς είναι εξαιρετικά σοβαρή, σε αντίθεση με το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σε συνέχεια του διαγγέλματος του πρωθυπουργού.
«Από τους χλευασμούς για τις έγκαιρες προειδοποιήσεις ειδικών και του κ. Τσίπρα της περασμένης εβδομάδας και τα συγχαρητήρια υπουργών μεταξύ τους για την “υποδειγματική” κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Βαρυμπόμπη, μια αναζωπύρωση, λίγες ώρες μετά, κατακαίει εκτός ελέγχου το λεκανοπέδιο», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, τονίζοντας ότι «τώρα πράγματι δεν είναι η ώρα απόδοσης ευθυνών».
«Αυτή τη στιγμή, αυτό που προέχει είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές, αλλά και τα σπίτια, οι περιουσίες των πολιτών και τα δάση μας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και καταλήγει: «Και αυτό, δυστυχώς, δεν μπορεί να γίνει με διαγγέλματα επικοινωνιακής διαχείρισης της καταστροφής.
»Θα συνιστούσαμε στον κ. Μητσοτάκη περισσότερα έργα και λιγότερα λόγια τούτες τις κρίσιμες ώρες».























































