ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κίνημα Αλλαγής, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πανεπιστήμια, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, Σχολεία, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Φώφη Γεννηματά,


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση για ακόμη μια φορά τρέχει πίσω από τις εξελίξεις, αφού απέτυχε να πιάσει το στόχο που και η ίδια είχε θέσει για τους εμβολιασμούς», ανέφερε σε σχόλιό του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, επισημαίνοντας παράλληλα, πως «το τείχος ανοσίας είναι χαμηλό και οι λύσεις της ΝΔ αναποτελεσματικές».
Σύμφωνα με τον κ. Χρηστίδη, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Φώφη Γεννηματά έγκαιρα επανέφερε τη συζήτηση για προτεραιότητα στους ηλικιωμένους και τις ευπαθείς ομάδες, με κινητά συνεργεία εμβολιασμού από τον ΕΟΔΥ και στις απομακρυσμένες περιοχές.
Τόνισε ακόμη, ότι τώρα, πριν να είναι αργά, απαιτείται ειδικό σχέδιο για το ασφαλές άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να μην μεταδοθεί ο κορωνοϊός από μαθητές, στο σπίτι.
























































