Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει πόσο αντιπαθής είναι στον κόσμο

Αντώναρος: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να καταλάβει πόσο αντιπαθής είναι στον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την άφιξή του στην Μητρόπολη στον τελευταίο χαιρετισμό προς τον Μίκη Θεοδωράκη σχολίασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Ο ίδιος σχολίασε και την κίνηση του πρωθυπουργού να παραπονεθεί στον Γ.Γ. του ΚΚΕ για τα συνθήματα των συγκεντρωμένων.

«Άμα σε λένε Κυριάκο Μητσοτάκη που να καταλάβεις πόσο αντιπαθής είσαι στον ευρύ κόσμο» αναφέρει μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει πως βρίσκεται «εκτός τόπου και χρόνου».

Όλη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Εν ενέργεια πρωθυπουργός να διαμαρτύρεται σε δημόσια θέα προς αρχηγό άλλου κόμματος και να τον καθιστά υπεύθυνο για τις άγριες διαμαρτυρίες του κόσμου σε βάρος του δε νομίζω να έχει ξαναγίνει.

»Αλλά άμα σε λένε Κυριάκο Μητσοτάκη που να καταλάβεις πόσο αντιπαθής είσαι στον ευρύ κόσμο. Σε φτύνουν και νομίζεις ότι ψιχαλίζει.

»Δεν τολμάς να πας πουθενά χωρίς η ασφάλεια σου να έχει “καθαρίσει” εκ των προτέρων το πεδίο και νομίζεις ότι σε υποδέχονται με επιφωνήματα επιδοκιμασίας.

»Ακούς ό,τι θες να ακούσεις. Βλέπεις ο,τι θες να δεις.

»Νομίζεις ότι είσαι λαοπρόβλητος και δημοφιλής.

»Ενώ πουθενά δεν μπορείς να εμφανιστείς αυθόρμητα.

»Ακόμη και για τη μικρή διαδρομή από το Μαξίμου στο σπίτι σου στο Λυκαβηττό κινητοποιείς εκατοντάδες αστυνομικούς.

»Τώρα πως συνδυάζεις την αυτοπεποίθηση με τον φόβο δεν μπορώ να ξέρω.

»Γιατί συν τοις άλλοι είσαι και κάκιστος ηθοποιός.

»Κάποιοι σε λένε Λουδοβίκο.

»Διαφωνώ. Για μένα είσαι η σύγχρονη προσωποποίηση της Μαρίας Αντουανέτας που όταν της λέγανε ότι ο λαός πεινάει αναρωτιόταν γιατί δεν του δίνουν παντεσπάνι να φάει. Κοινώς: Εκτός τόπου και χρόνου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Στην Αθήνα την Παρασκευή 28/11 η Ρομπέρτα Μέτσολα: Επίσημες συναντήσεις και εγκαίνια

Δημοσκόπηση MRB: Σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες θέλουν νέα κόμματα – ΝΔ 22% – Αναποφάσιστοι 24,3%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...