Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αχτσιόγλου: «Προσβλητική για τους νέους η στάση του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ»

Αχτσιόγλου: «Προσβλητική για τους νέους η στάση του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ο κ. Μητσοτάκης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη βαριά τραυματισμένος πολιτικά, λόγω της πολύ κακής διαχείρισης της πανδημίας, της καταστροφικής διαχείρισης των πυρκαγιών και του ανασχηματισμού-φιάσκο και με την παρουσία του στη ΔΕΘ όχι απλώς δεν βελτίωσε την κατάσταση για τον ίδιο αλλά έκανε τα πράγματα πολύ χειρότερα», δήλωσε η Έφη Αχτσιόγλου στο «Κόκκινο 105,5».

«Ο πρωθυπουργός πρόσβαλε ακόμα περισσότερο τους νέους της χώρας, τους οποίους έχει στοχοποιήσει ως υπεύθυνους για τη διάδοση του ιού, τους έχει αντιμετωπίσει με αυταρχισμό, βία και ξύλο στις πλατείες, τους έχει πλήξει με την κατάργηση του 8ώρου και τις απλήρωτες υπερωρίες, τους έχει εκδιώξει από τα δημόσια πανεπιστήμια και τώρα προσπαθεί να τους εξαγοράσει με αστεία μέτρα», πρόσθεσε.

Αυτή τη στιγμή, σημείωσε η κ. Αχτσιόγλου, «οι πολίτες βιώνουν τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας, τη μείωση των μισθών τους, το βάρος των χρεών της πανδημίας, την απώλεια των εισφορών τους από το νέο ασφαλιστικό, το κύμα ανατιμήσεων και ακούν έναν πρωθυπουργό να τους λέει έχουμε ανάπτυξη.

»Η κυβέρνηση επαίρεται και αυτό δεν συνάδει με το τι συμβαίνει στην κοινωνία».

Για τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη υπογράμμισε ότι «μετράνε και ξαναμετράνε μέτρα που ισχύουν από την περίοδο της πανδημίας, δεν θα υπάρξει καμία βελτίωση στην καθημερινότητα των πολιτών από αύριο, αντιθέτως θα υπάρχει επιβάρυνση από τις ανατιμήσεις» και «θα έχουμε φτωχοποίηση νοικοκυριών με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα».

Η κ. Αχτσιόγλου επισήμανε ότι η κυβέρνηση «επιδεικνύει καθεστωτικές συμπεριφορές και πρακτικές», όμως «έχει ξεκινήσει μία αναντίστρεπτη πορεία φθοράς της, η οποία δεν επιβραδύνεται αλλά θα επιταχυνθεί».

Τόνισε, τέλος, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ θα «αποδομήσει τις πολιτικές που έχουν ασκηθεί από την κυβέρνηση και θα παρουσιάσει τη διαφορετική στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ για την ανασυγκρότηση της κοινωνίας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...