ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση που έχει εμβολιαστεί το 53% στη Θεσσαλονίκη

Γεωργιάδης: Δεν ευθύνεται η κυβέρνηση που έχει εμβολιαστεί το 53% στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν θα υπάρξει γενική απόφαση σχετικά με τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι αποφάσεις θα ληφθούν ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα της κάθε περιοχής, όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Η Θεσσαλονίκη μπαίνει στο “κόκκινο”. Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις παρελάσεις για τις περιοχές που είναι στο “κόκκινο” θα ισχύουν και στη Θεσσαλονίκη.

»Ό,τι αποφάσεις ληφθούν για τις περιοχές που είναι στο “πράσινο” θα ισχύσουν στο “πράσινο”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γεωργιάδης πρότεινε στους Θεσσαλονικείς να εμβολιαστούν γρήγορα, λέγοντας ότι με 53% μέσο όρο εμβολιασμένων, πρόκειται για μία περιφέρεια με τα χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού σε όλη την επικράτεια αλλά και την Ευρώπη.

Σε ερώτηση εάν η κυβέρνηση φέρει ευθύνες για το χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού, ο υπουργός δήλωσε κατηγορηματικά ότι σίγουρα δεν ευθύνεται η κυβέρνηση καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο που να μην έπραξε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

25%!

Από το ΑΠΘ μέχρι τη Νέα Παραλία, η Θεσσαλονίκη έγινε μια αλυσίδα προσφοράς – Δύο ημέρες εθελοντικής αιμοδοσίας και εγγραφής εθελοντών μυελού των οστών με το Allwyn Care

Τραγωδία στην Πιερία: Δυο νεκροί από πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους

Ο υπουργός Νίκος Δένδιας και οι «πυρπολητές»

Χαλκιδική: Μυστήριο με τον θάνατο 51χρονης σε ιδιωτική κλινική

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...