ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και την ενημέρωσε για την απόφαση του να είναι υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής.
Συνεργάτες της Φώφης Γεννηματά αναφέρουν πάντως ότι η ίδια δεν πρόκειται να πάρει οποιαδήποτε θέση και θα ευχηθεί «καλή επιτυχία», όπως έκανε με όλους τους υποψήφιους ως τώρα.
Η ίδια έχει διαμηνύσει ότι ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα διασφαλίσει την ενότητα και τις διαδικασίες ως την ημέρα εκλογής του νέου αρχηγού.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα θέσει δυο στόχους, να ξαναγίνει μεγάλη η παράταξη και να ηττηθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και να αποκτήσει η χώρα προοδευτική κυβέρνηση.
























































