ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ALCO, Δημοσκοπήσεις, Κίνημα Αλλαγής, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ,


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Συνελήφθη 37χρονος Παλαιστίνιος στην Κρήτη - Κατηγορείται ως μέλος της Χαμάς
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα δημοσκόπηση της εταιρίας Alco, καταγράφει τις τάσεις που διαμορφώνονται στους πολίτες αναφορικά με την πανδημία αλλά και τις πολιτικές εξελίξεις με τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ και την ανάδειξη στην ηγεσία του κόμματος του Νίκου Ανδρουλάκη.
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο OPEN, το ΚΙΝΑΛ φαίνεται να ενισχύεται μετά και την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία, καθώς καταγράφει ποσοστό 13,6% έναντι 9,7% που είχε στην προηγούμενη δημοσκόπηση.
Απώλειες καταγράφουν και τα δυο μεγάλα κόμματα με τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει 2,5% και τη ΝΔ 0,7%.
Η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στις 11,5 μονάδες.
Παράλληλα, ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ αποτιμάται θετικά από το κοινό καθώς 40% των ερωτηθέντων απαντούν ότι έχουν θετική άποψη για τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Στη δημοσκόπηση καταγράφεται, επίσης, δυσαρέσκεια των πολιτών για τη διαχείριση της πανδημίας του κορονoϊού από την κυβέρνηση με το 63% να δηλώνει δυσαρεστημένο ενώ το 41% θεωρεί ότι το 2022 θα είναι χειρότερο για την Ελλάδα από το 2021.


































































