Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ! Αποχώρησε από την Κ.Ε. ο Χρυσοχοΐδης, σφοδρή επίθεση σε Σαχινίδη

Υπό διάλυση το ΠΑΣΟΚ! Αποχώρησε από την Κ.Ε. ο Χρυσοχοΐδης, σφοδρή επίθεση σε Σαχινίδη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ό,τι έχει απομείνει στο ΠΑΣΟΚ κλυδωνίζεται και τελεί υπό καθεστώς απόλυτης διάλυσης. Οι ολιγάριθμοι βουλευτές διαιρούνται σε στρατόπεδα καταλογίζοντας ο ένας στον άλλον ευθύνες για την απόλυτη κατάντια του κινήματος.

Χαρακτηριστική ήταν στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής η επίθεση προς τον Φίλιππο Σαχινίδη, μόλις ο πρώην υπουργός τελείωσε την ομιλία του, από τον Νίκο Ζαφειρόπουλο.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ηλεία, επιτέθηκε με σφοδρότητα στο πρόσωπό του χαρακτηρίζοντάς τον “υπάλληλο του Παπακωνσταντίνου”, αναφερόμενος στην κοινή τους θητεία στο υπουργείο Οικονομικών, με τον Φίλιππο Σαχινίδη να του απαντάει “σα δεν ντρέπεσαι εσύ”!

Ο Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας αργότερα με δημοσιογράφους αναφέρθηκε με πολύ σκληρά λόγια για τους βενιζελικούς βουλευτές.

Αποχώρησε ο Χρυσοχοΐδης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, λόγω της παρέμβασης του προεδρεύοντος, Γιάννη Δριβελέγκα κατά τη διάρκειας της ομιλίας του, εκνευρίστηκε και αποχώρησε από την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

Ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων εκνευρίστηκε από την παρέμβαση του προεδρεύοντος της διαδικασίας, Γιάννη Δριβελέγκα, που του συνέστησε να συντομεύσει την ομιλία του επειδή είχε ξεπεράσει τον προβλεπόμενο χρόνο

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, όταν ο κ. Χρυσοχοϊδης δέχτηκε την παρέμβαση, ρώτησε το σώμα της Κεντρικής Επιτροπής αν επιθυμεί να κατέβει ο ίδιος από το βήμα των ομιλητών. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, κάνουν λόγο ότι αμέσως ακούστηκε η φωνή του Αντώνη Σαουλίδη που είπε: «Θα πάρουμε όλοι τον ίδιο χρόνο».

Ο κ. Χρυσοχοϊδης εκνευρίστηκε και απάντησε: «Προφανώς υπηρετείτε άλλους στόχους, δεν είναι σώμα αυτό» και στη συνέχεια αποχώρησε από την αίθουσα.

“Όχι στο ΠΑΣΟΚ ως συνονθύλευμα ηττημένων”

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην ομιλία του άφησε αιχμές για τον Βενιζέλο, ενώ τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σε κρίση και χρειάζεται αλλαγή.

Ο υπουργός Μεταφορών και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δήλωσε δε ότι «ναι, χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ, αλλά όχι ως ένα κλουβί στιγματισμένων, ένα συνονθύλευμα ηττημένων».

«Είμαι περήφανος για τη μεταπολίτευση. Πληρώνουμε τα λάθη και της κυριαρχίας, αλλά και της διαχείρισης της κρίσης (…) Ως φυσικό επακόλουθο είναι και το ΠΑΣΟΚ σε κρίση. Υπάρχει ενα μείζον ερώτημα που πλανάται… χρειάζεται η χώρα το ΠΑΣΟΚ; οι δημοσκοπήσεις απαντούν ξεκάθαρα ότι όχι δεν το χρειάζεται. Αρνούμαι την απόρριψη. Το 2000 είχα προτείνει να αλλάξει το ΠΑΣΟΚ σύμβολα, αλλά τότε ήμασταν ισχυροί» επισήμανε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Όχι σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη και για ένα αδίστακτο σχέδιο χειραγώγησης της κοινής γνώμης για τα Τέμπη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...