Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπίρτζης: Απαιτούμε εξηγήσεις για τους πανεπιστημιακούς τίτλους ΚΑΙ του υποδιοικητή της ΕΥΠ

Σπίρτζης: Απαιτούμε εξηγήσεις για τους πανεπιστημιακούς τίτλους ΚΑΙ του υποδιοικητή της ΕΥΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελειωμό δεν έχουν τα φαινόμενα προνομιακής μεταχείρισης των στελεχών που απαρτίζουν «τους Άριστους» του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο σοσιαλιστής βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και πρώην υπουργός, τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της μείζονος αντιπολίτευσης, λέει στην ανακοίνωσή του:

«Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών στην επιτροπή αξιολόγησης της διδακτορικής διατριβής του Α’ Υποδιοικητή της ΕΥΠ, ο συνεπιβλέπων καθηγητής του διδακτορικού του κου Γκρίζη και άλλοι δύο καθηγητές που βρίσκονταν στην επιτροπή αξιολόγησης της διατριβής του είχαν οικονομική και διοικητική σχέση με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας κατά την περίοδο που ο υποψήφιος διδάκτορας και νυν υποδιοικητής της ΕΥΠ ήταν διευθυντής στο συγκεκριμένο κέντρο!

»Υπενθυμίζουμε ότι η υπαγωγή της ΕΥΠ στις αρμοδιότητες του Πρωθυπουργού πραγματοποιήθηκε με το νόμο του Επιτελικού κράτους και γι’ αυτό περιμένουμε απαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που είναι ο αποκλειστικά υπεύθυνος γι’ αυτήν.

»Περιμένουμε επίσης απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη στην επίκαιρη ερώτηση που έχουμε καταθέσει, το Νοέμβριο, για γκρίζες κυβερνητικές ζώνες, για τις παρακολουθήσεις πολιτών, δημοσιογράφων, δικηγόρων, ως και 12χρονου παιδιού, ερώτηση που κατά πάγια τακτική δεν απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο.

»Υπενθυμίζουμε τη φωτογραφική τροπολογία της τοποθέτησης του Διοικητή της ΕΥΠ, χωρίς πανεπιστημιακό πτυχίο.

»Αποδεικνύεται και με τις σημερινές αποκαλύψεις η ολοκληρωτική ευθύνη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την “άριστη” στελέχωση του επιτελικού κράτους.

»Υπενθυμίζουμε ότι μέλος του Δ.Σ. του ΚΕΜΕΑ – Κέντρου Μελετών Ασφαλείας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τοποθετήθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου που έπεσε θύμα της απαράδεκτης και καταδικαστέας επίθεσης, ενώ είναι υπόδικος και αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες (οι οποίες αφορούν τοκογλυφία, εκβίαση, λογοκλοπή και εγκλήματα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας).

»Αναρωτιόμαστε αν ο κ. Θεοδωρικάκος εμμένει στις δηλώσεις του περί παραγκών που δεν γίνονται ανεκτές και ζητάμε ενημέρωση για τη στελέχωση και τη λειτουργία του ΚΕΜΕΑ.

»Ο προοδευτικός κόσμος της χώρας οφείλει να συνεχίσει τον αγώνα για να απαλλαγεί η χώρα από τη λαίλαπα του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη.

»Τον αγώνα για να διαλυθούν οι παράγκες του παλαιοκομματισμού και της συντήρησης. Τον αγώνα για να πάρει ανάσα η Δημοκρατία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Ικανοποίηση για την απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου για το δυστύχημα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης έχει μετατρέψει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος σε ΙΧ

Πρώτη αγωγή κατά του υπ. Εσωτερικών από απόδημη Ελληνίδα για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων στην Ασημακοπούλου

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...